Wattitud | Förmånscykel & Tjänstecykel med företagsleasing
Med våra förmånliga leasingavtal för företag kan du få en eldriven, snygg och unik tjänstecykel eller förmånscykel till ett mycket bra pris.
VELO ELECTRIQUE
1313
page-template-default,page,page-id-1313,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cykla till, från och i jobbet

 

Tjänstecykel eller förmånscykel med leasingavtal
Vill ert företag ha friskare och mer hälsosam personal och samtidigt bidra till en bättre miljö?
Med Wattituds enkla leasinglösning för det lilla såsom det stora företaget kan era anställda spara pengar och göra verklighet av drömmen om en bra och driftsäker elcykel. Välj fritt bland alla snygga och originella modeller till en bra månadskostnad.

 

Vad ingår:

– Välj fritt bland Wattituds sortiment av elcyklar.
– Genomgång av funktion och underhåll
– Försäkring som täcker för både skadegörelse och stöld med en självrisk på endast 1500kr. Ett serviceavtal går även att teckna.
– Körglädje!

 

Kostnadsexempel:

Ett vanligt alternativ är att arbetsgivaren gör ett bruttolöneavdrag på den anställdes lön. Exemplet nedan är beräknat på nettokostnader.

 

– En E-BOB som kostar 21.000 kr skulle i detta fall kosta 446 kr per månad för den anställde inkl försäkring (vid 50% skatt och 36 månaders leasingavtal)
– En Fat Spider som kostar 34.000 skulle i detta fall kosta 722 kr per månad för den anställde inkl försäkring (vid 50% skatt och 36 månaders leasingavtal)
(Vi reserverar oss för eventuella fel i ovan beräkningar och rekommenderar alltid företag att stämma av med sin revisor/ekonomiansvarige.)

 

Vänligen notera att vid användning av bruttolöneavdrag enligt räkneexemplen ovan så kan ditt företag erbjuda dina anställda förmånscyklar utan att det kostar företaget något. Vid användning av bruttolöneavdrag blir cyklarna kostnadsneutrala för företaget. Merkostnaden för elcykeln kompenseras genom löneavdraget. Restvärde 10%.

 

Kontakta oss så berättar vi mer:
info@wattitud.se
021 123 222