Wattitud | Förmånscykel & Tjänstecykel med företagsleasing
Med våra förmånliga leasingavtal för företag kan du få en eldriven, snygg och unik tjänstecykel eller förmånscykel till ett mycket bra pris.
VELO ELECTRIQUE
1313
page-template-default,page,page-id-1313,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Tjänstecykel eller Förmånscykel med leasingavtal

Med våra mycket förmånliga avtal för företagsleasing blir det enkelt att få råd med en elcykel i toppklass. Välj fritt bland våra snygga och originella modeller och få en oslagbar månadskostnad.

Leasing av tjänstecykel lönar sig

En tjänstecykel, eller företagscykel om man så vill, är det perfekta fordonet för företagare som är måna om miljön. Om dina anställda mestadels åker kortare sträckor är det mycket enklare och smidigare att ersätta arbetsrelaterade resor med elcykel.

 

Vi erbjuder alla våra elcyklar i förmånliga hyresupplägg (eller leasing som det också kallas). Med leasing får ni som företag ett bekymmersfritt alternativ till taxi, bil och andra färdmedel till en fast och förutsägbar månadskostnad.

 

Inga dyra reparationer av företagsbilar och en mindre miljöpåverkan! En bra deal på många sätt!

 

I våra leasningavtal för tjänstecykel ingår en generös försäkring i månadsavgiften som täcker för både skadegörelse och stöld med en självrisk på endast 1500kr. Ni kan även teckna ett serviceavtal via oss vilket borgar för driftsäkra elcyklar.

 

Ett riktigt bra och smart alternativ till att köpa helt enkelt!

 

Lägg din beställning i webshopen och välj Leasing när du kommer till kassan. Efter godkänd kreditprövning skickas ett digitalt leasingavtal som du signerar med BankID, enkelt och smidigt!

Låt dina anställda resa miljövänligt med en förmånscykel

Vill ert företag ha friskare och mer hälsosam personal och samtidigt bidra till en bättre miljö? Självklart vill ni det!

 

Med en förmånscykel kan era anställda spara pengar och göra verklighet av drömmen om en bra och driftsäker elcykel. En annan positiv konsekvens av ett sådant personalerbjudande är nöjdare och mer lojala medarbetare. Och det bästa av allt– det kostar er inte särskilt mycket mer än lite administration, samma typ av administration som ni är vana vid när det kommer till tjänstebilar.

 

Ett vanligt alternativ till kostnaden är att arbetsgivaren gör ett sk bruttolöneavdrag på den anställdes lön. Nedan summor i räkneexemplet är nettokostnader dvs den summa som den anställde får ut mindre i lön. Nedan kan ni se ett räkneexempel:

 

– En E-BOB som kostar 21.000 kr skulle i detta fall kosta 446 kr per månad för den anställde inkl försäkring (vid 50% skatt och 36 månaders leasingavtal)
– En Fat Spider som kostar 34.000 skulle i detta fall kosta 722 kr per månad för den anställde inkl försäkring (vid 50% skatt och 36 månaders leasingavtal)

(Vi reserverar oss för eventuella fel i ovan beräkningar och rekommenderar alltid företag att stämma av med sin revisor/ekonomiansvarige.)

 

Vänligen notera att vid användning av bruttolöneavdrag enligt räkneexemplen ovan så kan ditt företag erbjuda dina anställda förmånscyklar utan att det kostar företaget något. Vid användning av bruttolöneavdrag blir cyklarna kostnadsneutrala för företaget. Merkostnaden för elcykeln kompenseras genom löneavdraget. Restvärde 10%.

 

Kontakta oss på antingen info@wattitud.se eller 021 123 222 om ni har några frågor om leasing av tjänstecykel eller förmånscykel.